3/5
Sense recomanacions Interessa a  
The genesis

The genesis

  • Del 16 al 24 de juliol
  • Teatre Coliseum - Barcelona
DES DE
18€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

L'escenari és un espai buit.
L'espectacle són els artistes.

The Copenhagen Collective
20 individus de diferents nacions i cultures es mouen per un paisatge emocional abstracte. L'acceptació de la necessitat de l'altre aporta eufòria a mesura que descobrim i experimentem el fet que com a humans, hi ha poc que una persona pot fer sola.

Aquest nou col·lectiu acrobàtic de Copenhaguen presenta la seva primera producció: The Genesis. Un espectacle que parla de com ens relacionem entre nosaltres i de com depenem intrínsecament els uns dels altres.

"Hi ha una altra manera"
Vivim en un temps aparentment ple de conflictes i divisions. Nosaltres contra ells, persones contra persones, pobles contra pobles, cultures contra cultures. La vida humana és com un joc on la victòria d'algú només es pot aconseguir a través de la pèrdua d'algú altre. Copenhagen Collective creu que hi ha una altra manera. Una manera en la qual la nostra capacitat d'amor i cura és més forta que la nostra animositat, la nostra capacitat d'enteniment i compassió és més resistent que les nostres divisions i les nostres diferències es celebren i es converteixen en la nostra força.

FITXA TÈCNICA

DireccióPatrick King i Johan King Silverhult
Durada1 hora
Intèrprets:Alfred Hall Kriegbaum Ange Gabriel Olsen Viaud Anna Sofie Fornitz Vording Bechara Hage Meany Bernardo Añorga Vargas Daniel Luengo David Ullrich Eloisa Pereira Trinidad Gonzalo Irisarri Martinez Gregorian Hawke (Stand-in) Joachim Ante Marilou Verschelden Nathan Briscoe Nicolás Esteban Mancisidor Gonzalez Rachel Orya Locks Raphaela Abreu Olivo de Almeida Ronan Luke Jenkinson Samuel Fraser Patrick Barnes Saila Salminen Shona Marie Morgan Sónia Christina Silvestre Matos

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 16 al 24 de juliol

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007 - Barcelona

Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595, 08007 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: de dimarts a diumenges de 17h a 21h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX