3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El llac dels cignes - Tarragona

El llac dels cignes - Tarragona

  • Dissabte 14 de desembre
  • Palau Firal i de Congressos de Tarragona - Tarragona
33€
50%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

EL LLAC DELS CIGNES ha aconseguit un prestigi a temporal, motivat per la música inspirada de Piotr Txaikovski i la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa. Txaikovski va compondre aquesta obra mestra de manera transcendent: la Suite Op.20 va perpetuar l'obra del compositor. L'èxit de les seves composicions es deu a la seva capacitat per a expressar sentiments a través del llenguatge musical, creant melodies intenses i emotives. La coreografia de Petipa i Ivanov, que relaciona el cos humà amb els moviments d'un cigne, revela la seva genialitat i capacitat creativa.


La representació de l'obra EL LLAC DELS CIGNES requereix gran destresa i alta tècnica per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa del Cigne Blanc i la intriga del Cigne Negre, exigeixen un alt grau de dramatisme i virtuosisme en la interpretació de la Ballarina Principal: especialment en el Grand Pas de Deux, interpretat en els actes segon i tercer de l'obra. Un altre moment culminant és l'enlluernadora Dansa dels Cignes Petits.


Una producció clàssica amb elements escenogràfics d'increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquesta gran obra mestra del ballet clàssic. Un elenc d'artistes internacionals compost per nou nacionalitats, donen cos i ànima a aquesta genial i irresistible producció clàssica. Una experiència emocionant i inoblidable. Un espectacle únic que perdurarà en la memòria del públic. Entrades ja a la venda!

FITXA TÈCNICA

Any1887
Direcció d'escenaCoreografía: MARIUS PETIPA i LEV IVANOV
Escenografía i Vestuari: CLASSIC STAGE
Direcció musicalPIOTR TXAIKOVSKI
GuióVLADIMIR BEGICHEV i VASILY GELTZER
Durada140 minuts amb 20 minuts de descans

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 14 de desembre

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Arquitecte Rovira, 2
43001 - Tarragona

Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2, 43001 Tarragona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dissabte 14 de desembre

Horari: A les 18:00h

Horari Taquilles:
L'horari de disponibilitat de les oficines és: De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00. Dissabtes i diumenges romanen tancades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX